Home Trening Trening programi JEDINO BITNO PRAVILO FITNESSA
JEDINO BITNO PRAVILO FITNESSA

JEDINO BITNO PRAVILO FITNESSA

414
0

Bilo da ste početnik ili potpuni veteran u svijetu fitnessa, bez obzira koji je vaš cilj i što želite postići, isto pravilo vrijedi za sve, a to je jedino bitno pravilo fitnessa koje morate znati.

Jedini faktor koji će odrediti hoće li osoba uspijeti ili ne na putu do svog rezultata je upravo dosljednost.

Naravno da postoji puno drugih bitnih faktora koji se uklapaju u jednadžbu uspjeha, ali niti jedan od njih nije bitan kao dosljednost.

Možete biti na najboljem programu na svijetu, ali ako ga se nećete pridržavati u tih par mjeseci koliko traje, rezultat će sigurno izostati. Bilo kakav program prehrane odaberete i ako i uspijete skinuti kilograme u prvih par tjedana, ako se vratite starom načinu prehrane nakon toga, kile će se zasigurno vratiti.

Razmislite o tome na trenutak – kada je bio zadnji put da ste se pridržavali JEDNOG programa dulje od 3 mjeseca? Ili 6 mjeseci? Ili godinu dana?

Previše ljudi isprobava previše različitih programa treninga i programa prehrane bez da im uopće daju šansu da oni počnu funkcionirati. Dosljednost je rješenje vaše zagonetke. Zadajte si ciljeve, izgradite male, ali održive nove navike koje ćete zadržati ostatak života te onda pokorite vaše ciljeve.

Dok ne dođete do zadanog cilja, nemojte pokušavati ništa novo. Uzmite trenera ako je potrebno i ako ne možete računati na sebe same. Pridržavajte se jednog programa i nemojte previše analizirati. Činite tako najmanje 12 tjedana i obećavamo vam da rezultat neće izostati.

Isprobajte neki od naših planova prehrane i treninga i osjetite razliku uz vodstvo trenera Milana Maronića.

(414)

Treniraj.me Portal posvećen fitnesu i zdravom životu. Pratite nas na facebooku i instagramu.